Voor de gemeente Leopoldsburg heb ik samengewerkt met Iris en zijn we op zoek gegaan naar de unieke waarde van deze gemeente. Als Imagineers onderzoeken we samen met alle betrokken stakeholders waar de kracht zit, we faciliteren sessies waarbij iedereen gehoord wordt en we gebruiken design methoden om uiteindelijk een generative te ontwerpen.

Samenwerken met Iris was echt een kadootje, haar professionele aanpak, de hoge betrokkenheid en de positieve inslag zorgden ervoor dat we uiteindelijk een creatief product hebben ontworpen waar de gemeente Leopoldsburg en al haar betrokkenen mee verder kunnen bouwen. Haar kracht zit in het verbinden van mensen en het zorgvuldig en overzichtelijk organiseren van werk waardoor alles op rolletjes liep. Iris zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en weet als geen ander hoe ze een innovatietraject moet begeleiden. Ze is sterk in haar werk en mooi met mensen!

Judith Herrewijn

Docent en innovatieregisseur, Avans Hogeschool

In de ontdekkingsreis naar Creatieve Dienstverleners in West-Brabant kwam ik al snel Iris tegen. Met I-opener als bedrijf en Iris als persoon was er een goede klik! Iris heeft goed meegeholpen met de ontwikkeling van het programma en haar krachten heeft ze na een aanbeveling ook ingezet voor de RWB. Laten we blijven samenwerken en een mooie toekomst voor de creatieve sector creëren.  

Geert van de Wouw

Programmamanager Creatieve Dienstverlening, REWIN West-Brabant

Pin It on Pinterest