i-OPENER

Innovation & Design

Innovation from a different point of view

Een wereld vol mogelijkheden

Onze wereld verandert in rap tempo, maar groeit jouw organisatie hier ook in mee?

De vraagstukken waar organisaties mee te maken krijgen, worden steeds complexer. Dit vraagt om innovatie: een andere manier van kijken, denken en doen. I-OPENER gelooft dat innovatie van binnenuit komt en dat iedereen binnen een organisatie op positieve wijze bijdraagt aan innovatie. Hoe? Door open te staan voor andermans ideeën en perspectieven. Daarom ligt de focus altijd op sociale innovatie: het actief betrekken van stakeholders binnen het innovatieproces. Creativiteit ligt hierbij aan de basis. De meest innovatieve én creatieve ideeën zijn namelijk al binnen organisaties aanwezig. Ze moeten alleen vaak nog gevonden worden. Mijn doel is om organisaties te laten groeien en innoveren door te laten zien wat hen uniek maakt, en een toegevoegde waarde te realiseren voor iedere betrokkene binnen het proces. Want onthoud: niets is onmogelijk zolang je zelf maar voor ogen hebt wat je wilt bereiken.

– Iris de Jong, oprichter I-OPENER Innovation & Design

Wat anderen zeggen over een innovatieve samenwerking met I-OPENER:

w

RUIMTE VOOR NIEUWE IDEEËN

/

DRAAGKRACHT VOOR VERANDERINGEN

MEER BETROKKENHEID

POSITIEVE WERKSFEER

DUURZAAM CONCURRENTIEVOORDEEL

&

ORGANISATIEGROEI

Waarom I-OPENER Innovation & Design?

I-OPENER Innovation & Design staat voor innovatie, creativiteit, nieuwe inzichten, verbinding en een flinke dosis plezier. Door alles op net een andere manier te bekijken, ontstaan er veel verschillende nieuwe manieren om problemen aan te pakken. De beste inzichten komen tot stand als iedereen binnen de organisatie zijn steentje hier aan bijdraagt en er een sterke mate van verbondenheid gecreëerd wordt. Een samenwerking met I-OPENER Innovation & Design brengt de volgende voordelen mee:

w

RUIMTE VOOR NIEUWE IDEEËN

/

DRAAGKRACHT VOOR VERANDERINGEN

MEER BETROKKENHEID

POSITIEVE WERKSFEER

DUURZAAM CONCURRENTIEVOORDEEL

&

ORGANISATIEGROEI

De zes bouwstenen voor een optimale I-OPENER

Onze continu veranderende wereld vraagt om een andere aanpak binnen organisaties. De complexiteit waar zij vandaag de dag mee te maken krijgen, zorgt voor veel veranderingen. I-OPENER Innovation & Design gaat er vanuit dat de innovatie juist komt vanuit het collectief binnen de organisatie zelf. Ieder individu heeft waardevolle ideeën en ziet problemen op een andere manier. Door ideeën met elkaar te delen, is het mogelijk om door andermans ogen te kijken en nieuwe perspectieven te zien. De volgende zes I’s staan bij iedere samenwerking aan de basis:

INZICHT

Innovatie begint met het verkrijgen van inzicht in de huidige situatie. Dit is direct ook de eerste stap in ieder proces dat I-OPENER Innovatie & Design aangaat.

INBRENG

Wanneer er inzicht is in de huidige situatie, kunnen er ideeën verzameld worden over de beste aanpak. Iedere aanpak van I-OPENER Innovatie & Design is uniek en op de specifieke situatie aangepast.

INSPIRATIE

Door elkaar te inspireren, ontstaan nieuwe mogelijkheden en kansen. Inspiratie zorgt ervoor dat ideeën vorm krijgen en beter worden. Voornamelijk wanneer je elkaar inspireert. 

INBEELDEN

Verbeelding is de sleutel tot een succesvolle verandering. Gebruikmaken van verbeeldingskracht zorgt voor creativiteit, openheid en vertrouwen in veranderprocessen.

IDEEËN

Nadat er nieuwe ideeën zijn ontstaan, is het tijd om de puzzelstukjes op de juiste plaats te leggen. Door te bouwen op elkaars ideeën, inzichten en uitkomsten, ontstaan uitkomsten die bij kunnen dragen aan de transformatie binnen de organisatie.

IMPACT

Een impact creëer je gezamenlijk, als collectief, daarom stopt het proces niet nadat er nieuwe ideeën zijn ontstaan, het is slechts het begin. Met de juiste tools en inzichten, kan de innovatie gezamenlijk worden doorgezet en als collectief een impact gecreëerd worden.

Let’s connect

Benieuwd naar wat I-OPENER binnen jullie organisatie kan betekenen of ben je geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem dan direct contact per e-mail via info@i-openerinnovation.com, telefonisch via +31 (0)6 28 05 55 24 of vul het onderstaande contactformulier in en je hoort zo snel mogelijk van mij:

11 + 6 =

Home 2 idee i opener def high scaled
Innovation from a different point of view
Sociale innovatie – bedrijfsinnovatie – Imagineering

Pin It on Pinterest