Samenwerking

Voor wie is I-OPENER Innovation & Design?

De redenen om I-OPENER Innovation & Design in te schakelen kunnen heel uiteenlopend zijn. Wil je bijvoorbeeld als organisatie een uitdaging gezamenlijk aanpakken, nieuwe ideeën en concepten ontwikkelen, meer betrokkenheid binnen de organisatie realiseren, procesverbetering toepassen of de mindset veranderen? Of is er geen sprake van een interne uitdaging binnen de organisatie, maar liggen er kansen bij externe stakeholders of bezitten zij kennis waar de organisatie of het systeem iets aan kan hebben? Neem dan zeker contact op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

I-OPENER Innovation & Design gaat ervan uit dat problemen niet bestaan en dat deze altijd omgezet kunnen worden naar kansen en uitdagingen. Geen uitdaging is te groot om gezamenlijk aan te pakken.  I-OPENER Innovation & Design richt zich op zowel organisaties met een winstoogmerk als op non-profit organisaties. Juist bij complexe problemen in systemen met veel betrokkenen, komt de kracht van innovatie tot uiting. Hierbij kan er gedacht worden aan sociale innovatie, design thinking en imagineering. Dus ook als er een uitdaging ligt in de gezondheidszorg, een overheidsinstantie of in het onderwijs- en veiligheidsdomein.

Neem dan ook zeker contact met mij op. Soms zijn het slechts kleine veranderingen binnen een organisatie die voor een eye-opener zorgen. Dit zorgt ervoor dat niet altijd de uitkomst het belangrijkste is, maar zeker ook het gehele proces dat iedere betrokkene doormaakt. Bovendien zorgt dit voor een verbondenheid bij deelnemers, een gezamenlijk doel en nieuwe inzichten waar op verder gebouwd kan worden.

Samenwerking Website quote 2

Pin It on Pinterest