MEER I-OPENER

Benieuwd naar artikelen en bijdragen die door mij zijn geschreven? Lees ze dan hieronder en kom meer te weten over wat I-OPENER doet.

Vijf manieren om co-creatie te bevorderen  Meer I-OPENER Co creation I OPENER Innovation Design 2

Vijf manieren om co-creatie te bevorderen

Waarde toevoegen aan je organisatie wordt steeds belangrijker. Binnen organisaties draait het tegenwoordig namelijk niet meer om ieder voor zich, maar om een optimale samenwerking. Co-creatie, de tegenhanger van solo-creatie, is de sleutel tot deze samenwerking. Door je te focussen op een aantal stappen, bevorder je co-creatie wat leidt tot voordelen voor organisaties, klanten en medewerkers. Reden genoeg om hier vanaf vandaag de nadruk op te leggen.
Systems thinking: een andere kijk op complexe situaties  Meer I-OPENER Versterking I OPENER Innovation Design

Systems thinking: een andere kijk op complexe situaties

De situaties en uitdagingen waar veel organisaties mee te maken krijgen, zijn vaak ongekend complex. Daar waar vroeger een eenvoudige aanpak voldoende was om problemen aan te pakken, moeten we ons vandaag de dag focussen op het grotere geheel. Systems thinking zorgt voor inzicht door de focus te leggen op onderlinge verbindingen en relaties. Lees er hier meer over.
Waarom een eyeopener zorgt voor nieuwe mogelijkheden  Meer I-OPENER eye 3795205 1920

Waarom een eyeopener zorgt voor nieuwe mogelijkheden

De wereld waar we vandaag de dag in leven verandert steeds sneller en dus is de manier op we dingen aan moeten pakken ook anders. I-OPENER laat zien dat frisse ideeën en nieuwe inzichten leiden tot een aanpak die binnen handbereik ligt. Open je ogen en ontdek zelf waarom vernieuwing binnen je bedrijf zoveel belangrijker is dan je op het eerste oog denkt.

Pin It on Pinterest

tag('js', new Date());