Het verhaal achter I-OPENER

Vanuit een I-OPENER perspectief
VisieWaarom

Meer dan een toekomstvisie

Het verhaal achter I-OPENER

We kunnen er niet omheen; organisaties die toekomstbestendig willen zijn, moeten innoveren. Hoewel hierbij vaak aan technologische innovatie gedacht wordt, zijn het de mensen die echt verandering teweeg kunnen brengen. De beste ideeën en inzichten komen uit het hart van de organisatie, namelijk uit de mensen die zich elke dag weer met passie inzetten voor het bedrijf. 

Het verhaal achter I-OPENER AdobeStock 286969556 scaled

Visie
I-OPENER helpt organisaties te innoveren door oog te hebben voor iedere betrokkene binnen het proces. Door elkaar te inspireren en motiveren, kom je tot de meest verfrissende en nieuwe inzichten die aan de basis liggen van veranderen op verschillende niveaus; organisatorisch en individueel. Oftewel: I-OPENER faciliteert innovatie samen met alle betrokkenen vanuit een ander perspectief. Hierbij is het doel niet om een tijdelijke verandering te realiseren, maar van betekenis te zijn door middel van een lange termijn aanpak die verder reikt dan slechts oplossingen. Het draait allemaal om een toekomstperspectief waarbij begrip, verbinding, mind-shifts en nieuwe inzichten aan de basis liggen.

Dit doen we gezamenlijk door het bevorderen van purpose-driven leiderschap, creativiteit en innovatie. Hierbij ligt de focus op het ‘waarom’, de hogere doelen die organisaties zichzelf stellen door meerwaarde te creëren voor iedereen binnen een proces. De creatieve sessies en innovatietrajecten van I-OPENER richten zich juist op innovatie vanuit het collectief. Dit doen we gezamenlijk door creatieve sessies, innovatietrajecten en coaching, waarbij de focus ligt op design thinking en het creëren van een duurzame transformatie binnen organisaties. Het geloof dat het anders door middel van een verfrissende aanpak staat hierbij centraal:

w

RUIMTE VOOR NIEUWE IDEEËN

/

DRAAGKRACHT VOOR VERANDERINGEN

MEER BETROKKENHEID

POSITIEVE WERKSFEER

DUURZAAM CONCURRENTIEVOORDEEL

&

ORGANISATIEGROEI

 Waarom
Juist omdat de wereld waarin we leven zo snel verandert, moeten we snel schakelen om mee te bewegen. Zo ook de organisaties. De vraagstukken binnen organisaties zijn ongekend complex, en ondanks dat het lijkt alsof er geen oplossing te vinden valt, is er voor iedere situatie een aanpak die bijdraagt aan verbetering. Samen met jou gaat I-OPENER deze uitdaging aan. Het gaat er niet direct om ‘wat’ we teweeg brengen, maar ‘waarom’ we dit doen? Vanuit het oogpunt toekomstbestendig te worden door middel van het creëren van verbinding en begrip tussen alle betrokkenen, maar ook door gezamenlijke verantwoordelijkheid, openheid, samenwerking en gelijkwaardigheid te creëren. 

Wil je meer weten of contact opnemen? Klik dan hier of stuur een mailtje naar info@i-openerinnovation.com.

 

Pin It on Pinterest