Samenwerkingen

I-OPENER werkt onder andere samen met...
Lees meer

Samen sta je sterker dan alleen

Samenwerkingen

Samenwerkingen insta 55

MANOU BASEMANS

Imagineer & Innovator

E: manou@i-openerinnovation.com

Manou werkt sinds kort actief samen met I-OPENER en zal voor sommigen al een bekend gezicht zijn. Met onze verschillende disciplines, bundelen we onze krachten, op zoek naar de best passende methodes voor innovatie. Je kunt het zien als 1 + 1 = 3. Een eerdere samenwerking verliep zo goed dat we besloten dit vaker te doen… en hier zijn we dan, een topteam!

Manou: “Menselijk gedrag binnen organisaties, projecten en teams is een dynamisch en complex fenomeen. Om richting of verbetering te vinden, duik ik graag samen met de organisatie in het vraagstuk. Er zijn namelijk overal samenwerkingen tussen mensen te vinden en overal is het net even wat anders. Dit maakt het de moeite waard om dieper te gaan dan het oppervlak. Ik vind het belangrijk om samen met anderen na te denken over de betekenis van een duurzame toekomst en om dit te realiseren ondersteun ik bij creatieve processen, lange-termijn strategieën en impact projecten.”

 

I-OPENER werkt graag samen met verschillende andere bedrijven. Samen sta je sterker dan alleen, nietwaar? Juist daarom vinden er regelmatig samenwerkingen plaats met andere bedrijven op het vlak van Imagineering, innovatie en workshops faciliteren.

Samenwerkingen Dominique

DOMINIQUE YNTEMA

Recruitment consultant en loopbaancoach- 📍 Nederland

Samenwerkingen LinkedIn p
Samenwerkingen Savita

SAVITA SRIVASTAVA – DE BOER

Informatiearchitect en systeemdenker – 📍 Nederland

Samenwerkingen LinkedIn p

Pin It on Pinterest