I-OPENER Visual Design

Gebruik verbeeldingskracht om verbinding te creëren
Maak een afspraakLees meer

Vormgeving en design

Ontdek de kracht van visualisatie

Verbeeldingskracht en innovatie

Binnen ieder innovatieproces gebruiken we de kracht van verbeelding om te visualiseren wat de gewenste uitkomst is. I-OPENER Visual Design is alleen net iets anders. Naast het figuurlijk visualiseren tijdens social designprocessen, bestaat namelijk ook de mogelijkheid om ideeën letterlijk te visualiseren. 

I-OPENER Visual Design is hiermee een aanvulling op zowel het verwerken van data van creatieve sessies, maar is ook tijdens de innovatieprocessen een waardevol middel. Door niet alleen een sociale impact te creëren, maar ook de ideeën, concepten en input vorm te geven, krijg je nog meer mensen mee in veranderprocessen. Het gaat er niet om wat je wil vertellen, maar om het creëren van toegevoegde waarde en een focus op organisatorische en collectieve waarden.

Visuele designs

Maar wat kan I-OPENER op dit gebied voor jullie organisatie betekenen? Denk hierbij aan dataverwerking in de vorm van creatieve -of inspiratierapporten. Ook bestaat de mogelijkheid om ideeën en input om te zetten in videodesign of infographic design. Wil je een concept vertalen naar een platform? Dan kan je ook een beroep doen op website design.

Voor wie?
Zoals aangegeven, is I-OPENER Visual Design een waardevolle toevoeging op andere services. Dit betekent echter niet dat aanvragen die geen verband hebben met de andere services van I-OPENER niet worden aangenomen. We kunnen altijd kijken wat we hierin voor elkaar kunnen betekenen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hieronder contact op.

Pin It on Pinterest