Services

I-OPENER Innovation & Design biedt verschillende diensten aan. Welke dit zijn lees je hieronder.

 

Proces

Het is belangrijk dat iedereen binnen het proces gehoord wordt en zijn inzichten kan delen. Daarom ligt de nadruk altijd eerst op het waarom voordat we kunnen gaan kijken naar hoe de situatie het beste aangepakt kan worden en op welke manier. Sociale innovatie- en design staan hierbij centraal. Iedere betrokkene binnen een organisatie draagt bij aan dit proces, dus niet alleen interne stakeholders, maar externe stakeholders. Wil je creatieve ideeën vanuit de doelgroep van een organisatie over een product of dienst, weten hoe bewoners binnen een gemeente ergens overdenken of onderzoeken wat de inzichten van patiënten zijn rondom zorginnovatie? Het is allemaal mogelijk.

Tarieven

De tarieven van de onderstaande diensten zijn afhankelijk van de vraag, het tijdsbestek en de opdracht. Neem hier contact op en ontvang een prijs op maat. I-OPENER Innovation & Design verzorgt onder andere de volgende diensten:

I-OPENER WORKSHOPS

Ontdek gezamenlijk kansen en mogelijkheden tijdens een workshop. Geef aan welk doel de workshop heeft en we kijken wat voor soort methode hierbij past. Alle workshops zijn bedoeld om het collectief denken te versterken en de collectieve creativiteit te bevorderen. Hierbij worden creatieve technieken- en werkvormen gebruikt, zoals World Café, Stakeholder mapping, User Empathy Map, design thinking en social change. Afhankelijk van het doel, wordt voor iedere situatie de beste methode gekozen.

I-OPENER INTERNAL CHANGE

Duurzame verandering wordt vaak tot stand gebracht door kleine veranderingen in een proces. Waardevolle gesprekken en creatieve sessies dragen hieraan bij, maar door een business innovator binnen de organisatie te hebben, is het mogelijk structurele veranderingen door te voeren. Afhankelijk van de situatie wordt gekeken naar de onderzoeksmethode die gebruikt wordt, zoals appreciative inquiry of social constructionism.

I-OPENER CONCEPTS

Een goed concept vertegenwoordigt gedeelde waarden, visies en missies. Daarom is het belangrijk om gezamenlijk op zoek te gaan naar dat wat een groep, organisatie of systeem zo uniek maakt en dit door middel van een concept te versterken. I-OPENER Innovation & Design helpt bij de ontwikkeling hiervan. De I-OPENER Workshops dragen hier ook op een belangrijke wijze aan bij, doordat ik van mening ben dat het collectief zich verbonden dient te voelen bij het concept en de beste ideeën uit gezamenlijke sessies ontstaan.

I-OPENER FOLLOW-UP

Tijdens veranderprocessen bestaat er een collectief enthousiasme om het goede te versterken en veranderingen door te voeren. Eenmaal een connectie met I-OPENER Innovation & Design betekent dat na iedere samenwerking – indien gewenst – een follow up wordt gedaan. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van een implementatie van het concept en de visualisatie ervan.

Pin It on Pinterest