Zes maanden I-OPENER

Time flies when you’re having fun!

Zes maanden I-OPENER Innovation & Design betekent in de maand juni zes dagen een I-OPENER korting!

4 juni 2019 – €185,- korting op een I-OPENER Internal Change traject.

10 juni 2019 – €50,- korting op een I-OPENER Workshop.

27 tot en met 30 juni 2019 – 25% korting op alle I-OPENER Workshops,

I-OPENER Internal Change en I-OPENER Concepts

5 juni 2019 – €50,- korting op een creatieve sessie.

15 juni 2019 – 10% op I-OPENER Concepts

Zes maanden I-OPENER Innovation & Design

Het is op 4 juni exact een half jaar geleden dat I-OPENER Innovation & Design op is gericht. Reden genoeg om een klein feestje te vieren met jou. Zes maanden I-OPENER betekent zes dagen korting op de diensten die I-OPENER levert. Heb je altijd al eens kennis willen maken met sociale innovatie, bedrijfsinnovatie of imagineering binnen jullie bedrijf? Dan is dit de kans om tegen een voordeliger tarief te kijken wat dit voor jullie kan betekenen.

Waarom is innovatie zo belangrijk?

De situaties die zich vandaag de dag binnen organisaties voordoen, zijn en worden steeds complexer. Vaak wordt er gedacht dat technologie de oplossing is, maar juist door gebruik te maken van de sociale kracht binnen een organisatie, zet je een positieve stap in de toekomst. Ik geloof namelijk dat je gezamenlijk tot de eyeopener, de inzichten en nieuwe ideeën kunt komen die een organisatie verder kunnen helpen. We zijn inmiddels alweer zes maanden verder en dat is voor mij reden genoeg om zoveel mogelijk organisaties kennis te laten maken met de kracht van innovatie. Dit doe ik door middel van innovatietrajecten, workshops, creatieve sessies en innovatieve concepten. Ik ben inmiddels al 183 dagen aan het bouwen aan I-OPENER en wil dit graag met jou vieren.

Wat kan je verwachten?

Op dinsdag 4 juni 2019, geef ik een korting van maar liefst €183,- op ieder I-OPENER Internal Change Innovatietraject. Verder geef ik nog vijf dagen een korting van €50,- korting op een creatieve sessie/ innovatieworkshop. De eerste datum hiervoor is woensdag 5 juni, de overige data worden bekendgemaakt via sociale media en de nieuwsbrief. Houd deze dus goed in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Voor wie?

Innoveren is iets wat vandaag de dag cruciaal geworden is binnen heel veel organisaties. Wil jij je concurrenten een stap voor zijn, meer betrokkenheid genereren of toekomstbestendig zijn met jouw organisatie? Dan kan I-OPENER jou zeker helpen. Of het nu een commerciële organisatie, non-profit organisatie of NGO betreft, innoveren is overal ontzettend belangrijk. Met de juiste tools en inzichten, kom je gezamenlijk tot de beste ideeën en nieuwe concepten. Hieronder tref je een aantal redenen waarom het interessant zou zijn om samen te werken met I-OPENER Innovation & Design:

Complexe vraagstukken

Complexe vraagstukken aanpakken door de sociale kracht binnen jouw organisatie of complexe sociale vraagstukken aanpakken als organisatie voor een bepaalde situatie.

Veranderingen binnen organisaties

Sociale innovatie is zeer belangrijk bij organisatie-verandering -en vernieuwing.

Nieuwe manier van werken

Een creatieve aanpak voor nieuwe manieren van werken.

Commerciële organisaties

Voor commerciële organisaties: een nieuwe manier vinden om als organisatie door middel van innovatie en design beter op de klant-afgestemde producten en diensten te ontwikkelen.

Niet-commerciële organisaties

Nieuwe manieren, ideeën en concepten voor bijvoorbeeld innovatie binnen de zorg, veiligheid, overheid en het onderwijs. Dit kan zowel binnen een organisatie zijn als wel voor een bepaalde doelgroep waar sociale innovatie nodig is. 

De voorwaarden van de promotie zijn:

  • De dagacties zijn geldig van 00.00 tot en met 23.59.
  • Iedere organisatie kan deelnemen door een mail te sturen naar info@i-openerinnovation.com of door het contactformulier in te vullen. Hierin vermeld je je bedrijfsgegevens, naam en telefoonnummer.
  • De korting is niet inwisselbaar voor geld en worden van het nettobedrag afgehaald;
  • De korting is alleen inwisselbaar wanneer er ook daadwerkelijk een dienst af wordt genomen;
  • Bij het I-OPENER Internal Change innovatietraject, is er sprake van een innovatietraject van minimaal vijf dagen.

I-OPENER Newsletter

* indicates required

Pin It on Pinterest